tisdagsstek..........................
att använda lergryta vid matlagning är både gott, kalorisnålt, enkelt och praktiskt. kom bara ihåg att blötlägga grytan ca 45 minuter före den ska användas.
1/2 kg fläskstek
salt
svartpeppar
ingefära
ananas
gnid in steken med alla kryddor
placera steken i grytan och lägg ananasringar runt om
ställ in i kall ung
sätt på 250C
under 1,5 timme kan du nu göra något kul läsa en bok, ta ett glas rött, sova, gå ut med hunden, gosa med barnen eller vad du känner för. steken sköter sig själv. när steken är klar gör du en sås av skyn och en skvätt grädde
potatis och äppelmos smakar bra till.
1/2 kg fläskstek
salt
svartpeppar
ingefära
ananas
gnid in steken med alla kryddor
placera steken i grytan och lägg ananasringar runt om
ställ in i kall ung
sätt på 250C

under 1,5 timme kan du nu göra något kul läsa en bok, ta ett glas rött, sova, gå ut med hunden, gosa med barnen eller vad du känner för. steken sköter sig själv. när steken är klar gör du en sås av skyn och en skvätt grädde
potatis och äppelmos smakar bra till.
Kommentarer
Postat av: Ravinza
vil du inte fortsätta skriva? jag gilar du skriver.
Postat av: Mamsen Eva
Jag har faktiskt en gryta uppe i skåpet.Jag ska nog ta ner den och göra en stek.
Postat av: Kajsa
Till alla som vill veta så tas det ett upphåll över helgen för mamma är i Ullared.
Trackback